Alkoholiskais ananāsu granitas kokteilis
Aveņu un avokado kokteilis/smūtijs
Aveņu, ābolu un čia superkokteilis
Avokado krēms ar avenēm
Avokado zupa
Apcepti puķkāposti ar ķirštomātiem, dillēm un kaperiem
Apelsīnu krepes
Apelsīnu un kokosriekstu kūciņas
Arbūza sorbets
Ar malto gaļu un pastas mērci pildīti pastas gliemežvāki
Augļu zupiņa ar riekstu krēmu
Aveņu un rīsu salāti
Ābolu pankūciņas ar riekstiem un medu
Balzāmetiķī glazētas bietītes ar apceptu svaigo sieru
Banānu un šokolādes saldējuma kokteilis
Briseles kāpostiņi ar cūkgaļas šķiņķi, mandelēm un lociņiem
Brokastu granola
Brokastu maize ar biezpienu, bumbieriem, valriekstiem un medu
Bumbieru un mandeļu kūciņas
Burkānu salāti ar Indijas riekstiem
Cāļa gaļas un kokosriekstu piena kotletītes
Cāļa krūtiņa ar apelsīna mērci
Cepti cukīni ar mandelēm un šķiņķi
Cepti krēmīgie ābolīši
Cepts Camamber ar grauzdētu maizīti
Citāds pesto (saulē kaltētu tomātu pesto)
Citrusaugļu dzēriens
Čiabata ar cāļa akniņām un zilā siera mērci
Dārzeņu salāti ziemai
Dārzeņu salsa tortillās
Dzirkstošais zemeņu un alus kokteilis
Februāra redīsu maize
Fusilloni pasta ar jūras gliemenēm
Gandrīz veselīgās auzu, aprikozu un baltās šokolādes bumbiņas
Garšaugos marinēta cūkas fileja
Garšaugu gnoči ar svaigiem spinātiem un sniega zirņiem
Ghi sviesta kēkss ar svaigo sieru un zemenēm
Graudu maize ar biezpienu, zemenēm un baziliku
Grauzdētas rupjmaizes šķēlītes ar siera krēmu un cūku pupām
Griķi ar zaļajiem zirnīšiem, piparmētru un Feta sieru
Grilēti dārzeņi
Highlander liellopu gaļas pīrāgs
Jogurta pot de crème ar rabarberu mērci
Karamelizēts ananāss ar svaigā siera krēmu
Karamelizētu sīpolu un Čedaras siera maizītes
Kazas piena panna cotta ar sezonas ābolu marmelādi
Kazas, svaigā siera un magoņu sēkliņu krēms ar dārzeņiem
Kazeņu galete
Kārtainās mīklas maisiņi ar rabarberu pildījumu
Kārtainās mīklas uzkoda ar Camambert sieru un lēni ceptiem ķirštomātiņiem
Kēksiņi noturēti citrusaugļu sīrupā
Kokosriekstu un banānu maize
Kraukšīgie pavasara salāti ar Gorgonzolas sieru
Krāsnī ceptas aprikozes ar rozmarīnu un pašu gatavotu rikota sieru
Ķimeņu un Ievas siera kraukšķmaizītes ar lociņu krēmsieru un kūpinātu foreli
Ķirbju zupiņa ar selerijas sakni un sojā marinētiem vistas gabaliņiem
Klasiskā nevārītā pasha (Za versija)
Kļavu sīrupa panna cotta ar mellenēm
Kokospienā vārīta kvinoja ar karamelizētiem ananāsiem, godži ogām un līčijām
Kokosriekstu cepumi
Kraukšķīgās maizītes ar apelsīnu un magoņu sēkliņām
Krāsnī cepta zoss olas omlete
Krāsnī cepts Brie siers ar bumbieru ievārījumu un grauzdētām čiabatas šķēlēm
Krāsnī cepts Jāņu siers un rudzu maize ar medu
Kvinojas un vistas gaļas burgerīši
Ķirbju krēmzupa ar karamelizētiem sīpoliem
Lapu salāti ar redīsiem, paipalu olām, laša vēderiņiem un Gvinetas kļavu sīrupa mērcīti
Laša un kabaču tarte pilngraudu miltu mīklā
Laša salāti ar redīsiem un olu
Lēni cepts sarkanais kāposts ar ābolu un jāņogu želeju
Mandarīnu krēma groziņi
Marinētas cūkas filejas
Melleņu biskvīti
Melleņu pīrāgs
Melleņu un mandeļu kokteilis/smūtijs
Mini tarte tatin
Panna cotta ar mandarīnu želeju
Pasta ar valriekstiem mascarpone siera mērcītē
Pavasarīgie cukīni plācenīši
Penne pasta ar tunci, turku zirņiem un zaļumiem
Persiku ricotta tarte
Pētersīļu un valriekstu pesto
Pikantā cukīni tarte
Pikantie arbūzu un pastas salāti
Pildīta cūkas fileja ar bekonu un mozarellu, un lociņi ar krējumu
Pildīti apaļie cukini
Pildīti pastas gliemežvāki
Pilngraudu groziņi ar avenēm, laimu un kokosriekstu pienu
Pilngraudu pasta ar baklažānu, mozarellu un baziliku
Pilngraudu sēklu maize
Pupiņu un vistas zupa
Rabarberu un mandeļu tarte
Riekstu, augļu un baltās šokolādes kūciņas
Rīsi ar jūras velšu salātiem un tomātu mērci
Rīsu krēms ar medū glazētiem citrusaugļiem
Rīsu nūdeles ar dažādām sēnēm un ķiplokiem
Rozmarīna maizītes
Saldā kartupeļa un cannellini pupiņu bumbiņas ar kazas piena krējuma mērcīti un zaļajiem salātiem
Saldā kartupeļa un quinoa graudu plācenīši
Saldā kartupeļa, karamelizētu sīpolu un auksti kūpinātas cūciņas tartes
Sāļais ābolu krambls
Sāļā mīklas galete ar karamelizētiem sīpoliem, foreli un sieru
Sāļā kirbju tomātu maize
Sāļās kartupeļu vafeles ar pētersīļu pesto un tīģergarnelēm
Sāļās vafelītes ar pētersīļu pesto un tīģergarnelēm
Sāļās valriekstu kūciņas
Selerijas saknes krēmzupa ar šampinjoniem
Sestdienas rīta lašmaizītes
Sēnes ar mīklas cepuri
Siltais un aromātiskais ābolu dzēriens (tikai pieaugušajiem)
Spinātu salāti ar kinoa un Coppa stagionata šķiņķi
Spinātu un garšaugu pasta
Svaigu tomātu tarte
Šokolādes muss pasniegts filo mīklas laiviņā ar svaigām ogām
Quinoa graudi ar šalotes sīpoliņiem, feta sieru, tomātiem un valriekstiem
Tomātu panna cotta
Turku zirņi ar tomātiem un zaļumiem
Tvaicēta cūkgaļa ar sviesta ķirbi un dzērveņu želeju
Tvaicēts lasis un kartupeļi ar saldskābo sinepju mērci
Uzkoda ar sieru, cieti žāvētu desu, olīvām un vīģu ievārījumu
Vasaras ogu un banānu kēksiņi
Vasaras salāti ar jaunajiem kartupeļiem, cūkupupām, sparģeļiem un marinētām gailenēm
Vistu kājiņas ar čili un citronu
Zemenes ar balzamiko un saldo krējumu
Zemeņu rabarberu kēksiņi
Zviedru stila gaļas bumbiņas
Zviedru vafeles