februāra redīsi.

Nesen biju tirgū. Un šādi izskatās februāra redīsi – tik krāšņi un kontrastaini ziemīgi aukstajai februāra dienai. Neaizrāvos ar grandiozām idejām, turpat tirgū nopirku biezpienu un krējumu, plus pašdiedzēti redīsu dīksti, plus jūras sāls un tas viss uz vienas īstas rupjmaizes šķēles.

Februāra redīsu maize

Nepieciešams:

rupjmaizes šķēle
pilnpiena biezpiens
redīsi
krējums
redīsu dīksti
jūras sāls

Pagatavošana:

Uz rupjmaizes šķēles liek biezpienu (kas iepriekš sajaukts ar krējumu), šķēlītēs sagrieztus redīsus un redīsu dīkstus, pārkaisa jūras sāli.
Ēd un domā cik vienreizēji garšīga maizīte. Varbūt vēl vienu?

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s